Home Featured De 5 beste smart home gadgets

De 5 beste smart home gadgets

Door Sydney
0 comment

Veel apparaten in huis moet je bedienen zoals een televisie, laptop, smartphone en dan noemen we er nog maar een paar. Dan is het natuurlijk handig als je van de nieuwste foefjes gebruik maakt om het jezelf een stukje makkelijker te maken. Hiervoor bestaan talloze smart home gadgets waarmee je van alles en nog wat kunt doen. We hebben de beste 5 van deze gadgets voor je op een rijtje gezet, zodat je alles in huis zo kunt bedienen zoals het jou bevalt.

Google Nest Audio Smart Speaker

Met deze speaker kun je overal in huis naar muziek luisteren in een geweldige geluidskwaliteit. De smart speaker bedien je door er tegen te praten want deze reageert op je stemgeluid.

Philips Hue Smart Plug

Ideaal voor als je bent werken is de smart plug van Philips. Deze stekker doe je in het stopcontact en je sluit er de verlichting in je huis op aan. Op die manier kun je deze met je smartphone bedienen en doe je het licht aan en uit als jij er niet bent. Lijkt je huis ook meteen bewoond als je er even niet bent.

Google Nest Doorbell

Ben je niet thuis en staat er iemand bij je aan de deur? Dan kun je dit met de Google Nest Doorbell via je smartphone zien. Staat de pakketbezorger er, komt er visite of staat er iemand met verkeerde bedoelingen aan je deur? Dan kun je deze altijd zien, zowel wanneer je thuis als afwezig bent. Dit draagt bij aan de inbraakpreventie van je woning.

Tado slimme radiatorknop

Beetje behaaglijk warm stoken in huis is fijn maar met de huidige energieprijzen wil je natuurlijk wel zuinig met gas omgaan en ervoor zorgen dat je niet in de kou zit. Met deze slimme radiatorknop kun je elke radiator apart instellen zoals je wilt en wordt de temperatuur automatisch teruggedraaid als er niemand in een bepaald vertrek is. Zuinig en ook nog beter voor het milieu.

Google Nest Protect

Rookmelders zijn van levensbelang. Met de Google Nest Protect haal je een slimme rookmelder in huis die zowel rookontwikkeling als koolmonoxide detecteert. Als je niet thuis bent, krijg je een melding op je smartphone.

Interessante berichten