Home Featured De top 5 beste smartphones onder de €300,-

De top 5 beste smartphones onder de €300,-

Door Sydney
0 comment

Wil je graag een nieuwe of andere smartphone aanschaffen, maar moet je wel rekening houden met je budget en wil je er niet veel te veel aan spenderen? Dan wil dat zeker niet zeggen dat je geen smartphone kunt kopen want er zijn ook voordelige toestellen te koop waarmee jij volop aan de slag kunt en kunt doen wat jij wilt. Zonder dat je daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen. Welke telefoon je kiest is natuurlijk aan jou. Vergelijk ze goed met elkaar zodat je weet welk model en type het beste bij je past en je maakt de beste (en meest voordelige) keuze.

Poco M4 Pro

Deze telefoon heeft een 6.6 inch beeldscherm dat zich snel ververst en dat een goede kwaliteit heeft. Met deze smartphone haal je een voordelig exemplaar in huis dat zeker voldoet en waarvoor je niet de hoofdprijs betaalt. Groot voordeel is dat je deze smartphone in een uur kunt opladen en dat er een goede aansluiting voor een koptelefoon alsmede een SD aansluiting op zitten.

Samsung A12

Met deze Samsung haal je een telefoon in huis met een prima camera, zeker voor deze prijs. De smartphone werkt met de bekende Samsung software, heeft een 6.5 inch beeldscherm en je kunt er heel goede foto’s en filmpjes mee maken. De batterij gaat lang mee zodat je deze smartphone gemiddeld eens in de twee dagen hoeft op te laden.

Xiaomi Redmi Note 11

Met deze smartphone die je minder dan €300 kost haal je een toestel met een net en duidelijk scherm in huis. Deze telefoon heeft als voordeel dat er een goede accu in zit met een lange levensduur. Deze Xiaomi heeft slechts een uur nodig om volledig opgeladen te worden en kan samen met bijpassende oortjes of een headset worden gebruikt.

Oppo A54s

Ook de Oppo A54s past prima binnen het rijtje van goede telefoons onder de €300. Deze smartphone heeft een goede 50 pixel camera en de batterij gaat bij gemiddeld gebruik twee dagen mee. Opladen doe je in zo’n twee uur. Daarnaast heeft deze smartphone een 6.5 inch scherm en een grote opslagcapaciteit.

Motorola Moto G31

Tenslotte noemen we de Motorola Moto G31. Deze smartphone kun je ook aanschaffen voor een prijs ruim onder de €300. Deze telefoon kenmerkt zich vooral door een grote accu en een prima AMOLED scherm. Deze smartphone heeft een 6.4 inch scherm en kan bij gemiddeld gebruik zeker twee dagen meegaan. De telefoon kan volledig worden opgeladen in zo’n 2,5 uur.

Interessante berichten