Home Featured De top 5 beste budgetsmartphones van dit jaar

De top 5 beste budgetsmartphones van dit jaar

Door Sydney
0 comment

Ben je wel toe aan een nieuwe smartphone maar kun je er op dit moment niet zoveel geld aan besteden? Dan wil dat zeker niet zeggen dat je geen goede telefoon kunt kopen want er zijn ook modellen verkrijgbaar die niet zo duur zijn. Om geld te besparen op de aanschaf van je smartphone kun je zeker overwegen om een net wat ouder of een refurbished model te kiezen. Dit zijn prima telefoons maar je betaalt er wel aanzienlijk minder voor. We hebben 5 voordelige smartphones voor je op een rijtje gezet zodat jij niet de hoofdprijs betaalt.

Samsung Galaxy A31

Alle Samsung telefoons staan erom bekend dat ze een goede camera hebben en dat gaat voor dit model ook zeker op. Deze smartphone heeft veel nieuwe gadgets maar je betaalt er niet de hoofdprijs voor. De batterij gaat lang mee en het is een prima smartphone voor mensen die er gewoon leuke dingen mee willen doen.

Oppo A72

Ook voor de Oppo A72 geldt dat deze binnen de categorie van de beste budgetsmartphones kan worden geschaard. Dit model is een prima smartphone met een heel goed beeldscherm (zeker voor foto’s en filmpjes te kijken) en heeft een zogenaamde 3D QUID curve. Het scherm krijgt hierdoor een lichte kromming waardoor de kijkervaring optimaal is. De telefoon heeft een goede camera en kan met een snellader worden opgeladen. Oppo maakt relatief voordelige smartphones.

Xiaomi Poco X3

Deze smartphone is goed betaalbaar en je krijgt er als gebruiker een goed en groot scherm van 6.67 inch voor terug. De telefoon heeft een goede batterij die lange tijd meegaat en het is een betaalbare smartphone die zeker geschikt is om spelletjes mee te spelen of filmpjes op te kijken. Het is een smartphone met een uitzonderlijk goede processor, vier camera’s en een snellader.

Huawei P30 Lite

Maak je graag en veel foto’s of filmpjes met je smartphone? Overweeg dan zeker om deze Huawei aan te schaffen. Dit model heeft namelijk een uitzonderlijk goede camera. Opladen is zo gepiept met de Quick Charger en de smartphone heeft ook een flink werkgeheugen waarmee je goed werken kunt. Streamen, apps opslaan en gebruiken maar ook foto’s opslaan doe je met dit toestel met gemak.

Huawei P40 Lite

Tenslotte noemen we deze Huawei ook nog in de categorie budgetsmartphones. Wat opvalt aan dit toestel is de geweldige camera. Het is een smartphone die erg praktisch is in het gebruik, heel snel opgeladen kan worden en waarmee je een goede beeldkwaliteit hebt. Deze smartphone kun je qua camera vergelijken met modellen van Samsung maar kost aanzienlijk minder.

Interessante berichten