Home Featured De 5 beste smartwatch modellen van dit moment

De 5 beste smartwatch modellen van dit moment

Door Sydney
0 comment

Heb je interesse in een smartwatch maar weet je niet zo goed waarop je moet letten als je deze aanschaft? We hebben de beste 5 modellen van dit moment voor je op een rijtje gezet zodat de keuze voor jou wat makkelijker wordt gemaakt.

Apple Watch 7

Heb je een iPhone? Dan is het goed om voor een Apple Watch te kiezen. Een goed model is de Apple Watch 7. Deze smartwatch heeft een groter en platter scherm dan zijn voorgangers en de rand werkt sneller dan eerst, zodat je eenvoudig gegevens op het horloge kunt aflezen. Deze smartwatch is in twee formaten verkrijgbaar.

Samsung Galaxy Watch 4

Heb je een Samsung smartphone? Dan kun je deze prima koppelen aan de Samsung Galaxy Watch 4. Met deze smartwatch kun je ECG-scans maken, je hartslag en bloeddruk meten dus op dat gebied is het een prima exemplaar. De smartwatch kan gecombineerd worden met alle smartphones die op Android draaien. Deze smartwatch is de opvolger van de zeer populaire Samsung Galaxy Watch 3.

Garmin Vivoactive 4S

Een smartwatch die bij uitstek voor dames geschikt is, is de Garmin Vivoactive 4S. Het is een mooie smartwatch om te zien en deze is slechts 4 cm groot. Kenmerken van deze smartwatch die opvallen zijn de lange batterijduur en de nauwkeurige GPS-metingen. Daarnaast meet het horloge goed je hartslag en is heel precies.

Samsung Galaxy Watch Active 2

Een smartwatch die geschikt is om te gebruiken in combinatie met elke Android telefoon is de Samsung Galaxy Watch Active 2. Het is een goed horloge dat op perfecte wijze gezondheidsscans kan maken en metingen kan doen. De smartwatch is voor tal van doeleinden in te zetten en is ideaal voor het gebruik tijdens het uitoefenen van allerlei sporten.

Fitbit Versa 2

Tenslotte noemen we de Fitbit Versa 2. Deze smartwatch is ideaal voor tijdens het sporten. Hiermee kun je tal van metingen doen zoals bijvoorbeeld van je bloeddruk of het hartritme. Deze smartphone is heel handig voor mensen die graag en veel actief bezig zijn. Het is een horloge dat gebruikt kan worden tijdens het sporten maar ook voldoende functies bezit om dagelijks te gebruiken voor van alles en nog wat.

Interessante berichten