Home Featured De beste nieuwe laptops van dit jaar

De beste nieuwe laptops van dit jaar

Door Sydney
0 comment

Heb je een nieuwe laptop nodig voor school of werk? Dan is het natuurlijk belangrijk dat je een model kiest dat bij je past en waarmee je prima uit de voeten kunt. Het aanbod aan goede laptops is groot dus we hebben de beste nieuwe modellen van dit moment voor je op een rijtje gezet zodat je meteen weet wat er allemaal te koop is.

Apple MacBook Air (M2)

Een van de laptops die als beste uit de bus komt is de Apple MacBook Air (M2). Deze laptop is sneller dan eerdere modellen en weegt nauwelijks wat dus is handig om mee te nemen. De 8GB RAM bij dit bijzonder dun uitgevoerde model zorgt ervoor dat de software razendsnel draait. Deze laptop is daarnaast uitgerust met een Touch ID Sensor en een webcam. De batterij kan tot wel 18 uur meegaan en de laptop is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Acer Swift 3

Deze lichtgewicht laptop met 14 inch scherm heeft een werkgeheugen van 8GB en je kunt er goed en snel mee werken. De laptop is voorzien van een heel goede camera zodat ook videobellen, filmpjes kijken prima werkt en is ideaal voor als je veel thuiswerkt. Deze laptop biedt een flinke interne opslagruimte van 512GB. Het apparaat is voor veel verschillende werkzaamheden prima geschikt. Inloggen kan veilig gebeuren met een vingerafdruk en de batterij van de laptop gaat lang mee.

Apple MacBook Pro (M1)

Bijzonder aan deze laptop is dat deze is uitgerust met de door Apple zelf ontwikkelde M1 chip die dient als processor en videokaart. De batterij van deze laptop kan wel tot 20 uur meegaan. Deze laptop is bijzonder zuinig als het om energiegebruik gaat, heeft een heel goede videokaart en de beelden zijn dan ook kwalitatief heel goed. De laptop heeft een opslagruimte van 512GB en 16GB RAM werkgeheugen.

Asus Zenbook 13

Deze laptop heeft een scherm van 13.3 inch maar het beeld is kwalitatief heel goed want het apparaat is uitgerust met een OLED display dat ervoor zorgt dat de beeldkwaliteit natuurgetrouw en bijzonder helder is. Het apparaat weegt niet veel en is handig om mee te nemen. Deze Asus is heel snel, energiezuinig en de batterij gaat tot wel 7 uur mee. Het is een laptop die prima geschikt is om te gamen. De laptop heeft een intern werkgeheugen van 16MB.

Lenovo Legion 5

Tenslotte noemen we de Lenovo Legio 5. Dit model is misschien niet het meest geschikt om dagelijks mee te nemen naar werk of school vanwege het gewicht maar het is de perfecte laptop voor gamers. Deze laptop heeft een opslagruimte van 512GB (met 1TB is zelfs mogelijk), heeft zes aansluitpoorten, start snel op en heeft een 17 inch scherm met een geweldige beeldkwaliteit.

Interessante berichten