Home Featured Nieuwe iPhone-modellen: wat kunnen we verwachten?

Nieuwe iPhone-modellen: wat kunnen we verwachten?

Door Sydney
0 comment

De iPhone 14 die in 2022 door Apple werd geïntroduceerd is tot op heden het meeste recente model. Ze zitten natuurlijk niet stil bij Apple zelf dus er doen al genoeg geruchten de ronde over het model dat in 2023 het levenslicht zal zien en op de markt zal komen onder de naam iPhone 15. Wat mag je nu verwachten van dit nieuwste model van Apple?

Hoe het model wordt, blijft afwachten

Houd er rekening mee dat er momenteel vooral nog gespeculeerd wordt over alles wat met deze nieuwe iPhone te maken heeft. Zolang het model niet daadwerkelijk op de markt is, blijft het afwachten hoe deze telefoon eruit komt te zien en met wat voor nieuwe foefjes en kenmerken deze is uitgerust.

Prijs, grootte, normale en pro modellen

Wat zeker is, is dat de nieuwste iPhone 15 in september 2023 op de markt gebracht wordt. Dit zal waarschijnlijk halverwege de maand zijn en de pre-order kan dan reeds aan het begin van de maand worden geplaatst. Er komen vermoedelijk vier verschillende modellen van de iPhone 15 op de markt, in zowel 6.1 als 6.7 inch. Er zal een onderscheid worden gemaakt tussen normale en pro modellen bij dit toestel. De vermoedelijke prijs zal tussen de €1000 en €1500 liggen maar voor meer en bijzondere features betaal je al gauw meer dan €2000 voor deze smartphone. Een mogelijke versie zal de naam iPhone 15 Ultra krijgen en heeft de meest bijzondere features.

Speciale features

De pro-modellen hebben een A17 chip, de andere modellen een A16 chip. De Lightning poort die op eerdere iPhones was te vinden, verdwijnt en maakt plaats voor een usb-c poort. Deze kun je gebruiken om het toestel op te laden. De pro-modellen krijgen 6GB RAM, de andere modellen 5GB. Het toestel werkt via 5G. Er wordt naar verwachting een periscoop camerasysteem geplaatst in de Pro Max modellen van deze iPhone. Er gaan geruchten dat er wordt gewerkt aan toestellen waarop geen oplaadpoort zit zodat deze draadloos kunnen worden opgeladen maar of dit waar is, is vooralsnog de vraag. Alle versies van de iPhone 15 zullen standaard voorzien zijn van het Dynamic Island, hetgeen reeds werd geïntroduceerd bij de iPhone 14.

Pas uitsluitsel in september 2023

Hoe het toestel er precies uit komt te zien, wat de features zijn en wat je er allemaal van mag verwachten, wordt nog even afwachten. Dit wordt pas definitief als de iPhone 15 in september 2023 het levenslicht ook echt ziet.

Interessante berichten